homeopaatellenbroek@gmail.com  |  06-36023151
Follow us :-

Voorstellen

Annet Ellenbroek – Kamphuis,

Na de geboorte van het jongste kind in ons gezin kwam ik in aanraking met klassieke homeopathie. Hij had erg veel last van eczeem. Hier was regulier niets anders aan te doen dan te onderdrukken met hormoonzalf.

Voor mij was het vanzelfsprekend om op zoek te gaan naar een alternatief. Dit heb ik gevonden in de klassieke homeopathie, wat voor onze zoon zeer goed gewerkt heeft.

Zo was mijn belangstelling voor homeopathie gewekt en het gevolg was dat ik de 5 jarige opleiding aan de Homeopathie Academie Nederland ben gaan volgen. Deze opleiding onderscheidt zich van andere opleidingen omdat deze werkt met de ziekteclassificatie.
Inmiddels ben ik Klassiek Homeopaat (RH).

Sinds 2008 heb ik mijn praktijk aan huis. Ik behandel mensen met uiteenlopende klachten. Het is steeds opnieuw een uitdaging om met de patiënt de weg terug naar gezondheid te gaan. Iedere patiënt is uniek in zijn klachten en manier van reageren.

Ik ben dankbaar dat ik deze manier van genezen, zonder bijwerkingen, kan toepassen. Voor vele mensen die een alternatief willen, of regulier niet meer verbeteren gaat er een wereld open.

Gezond beter worden….